مراقبت از ایمپلنت دندان
1397/06/15انواع ارتودنسی های مخفی
1397/06/22پیوند استخوان در ایمپلنت دندان دقیقا چیست؟ و چه کاربردی دارد؟
برای آن هایی که یک دندان یا دندان های زیادی را از دست داده اند، ایمپلنت دندان در زیبایی شان بسیار تاثیر دارد. عملکرد و ظاهر ایمپلنت دندان دقیقا مثل همان دندان طبیعی انسان است. اما با این وجود، موضوع مهمی که در این رابطه مطرح است، اینکه باید مطئن شد درک کاملی از تمام جوانب جراحی دهان دارید و ایمپلنت دندان هیچ فرقی ندارد. یکی از اصلی ترین مسائلی که باید توجه داشت و به آن آگاه بود، امکان نیاز به پیوند استخوان در ایمپلنت دندان می باشد.
ایمپلنت دندان معمولا از دو بخش تشکیل شده است : یک سیلندر فلزی که به استخوان فک متصل می شود و عملکرد آن شبیه به ریشه دندان است، و یک اباتمنت که به اولین بخش پیچ می شود. یک روکش که روی اباتمنت قرار می گیرد و ظاهری زیبا از دندان می سازد.
طبق گفته انجمن جراحان دهان و فک آمریکا (AAOMS)، جراح دهان در رابطه با امکان انجام پیوند استخوان برای ایمپلنت دندان با بیمار صحبت می کند. البته در صورتی که مطمئن باشد استخوان فک تان خیلی نازک شده یا نرم شده و امکان قرار دادن ایمپلنت در آن نیست. اگر این استخوان نتواند از ایمپلنت حمایت کند، ممکن است جراحی با شکست مواجه شود.
در پروسه پیوند استخوان ، جراح یک بخش از استخوان را از جاهای دیگر بدن می گیرد، برای مواد پیوند استخوان استفاده می کند، سپس آن را به استخوان فک پیوند می زند. پس از آن باید چند ماهی صبر کرد، زمانی که پیوند به درستی انجام شد، استخوان هم به اندازه کافی محکم شد، می توان ایمپلنت را راحت و بدون دردسر انجام داد. همچنین ممکن است نیاز به یک پیوند جزیی باشد که می تواند آن در زمان جراحی برای ایمپلنت انجام شود. اما متخصص ایمپلنت غرب تهران است که باید تصمیم نهایی را بگیرد. پیوند استخوان که با موفقیت انجام شد، دیگر از استحکام استخوان فک می توان اطمینان حاصل کرد که ایمپلنت به راحتی می تواند انجام شود.
زمانی که پیوند استخوان کامل انجام شد، بقیه جراحی ایمپلنت صورت می گیرد. با هر روش جراحی که شده، البته اول دانستن سابقه پزشکی بیمار و همه عوارض و مزایای جراحی مد نظر می باشد که همه این ها توسط متخصص ایمپلنت غرب تهران انجام می شود.
پیوند استخوان به ناراحتی فک کمک می کند!
با گذشت یک دوره ای از زمان، استخوان فک ممکن است با آتروفی دندان ها روبرو شود یا اینکه دوباره جذب شود. اغلب در چنین شرایطی کیفیت و میزان استخوان مناسب برای ایمپلنت ضعیف می شود. اما در حال حاضر توانایی و امکان رشد استخوان در صورت نیاز، می باشد. نه تنها این به ما فرصتی برای جایگیری طول و عرض مناسبی برای ایمپلنت می دهد، همچنین شانس بازیابی و زیبایی آن را نیز می دهد.
پیوند استخوان که برای جایگیری یا پیوند بخشی از استخوان فک استفاده می شود، با جراحی صورت می گیرد. این جراحی به جهت برگرداندن استخوان از دست رفته ای می باشد که ممکن است به خاطر آسیب، تروما، بیماری، از دست دادن دندان اتفاق افتاده باشد. پس در اعماق لثه جاگیر می شود و جای مناسبی را برای ایمپلنت دندان یا سایر دندان ها باز می کند.
زمانی که پیوند استخوان در فک انجام می شود، نه تنها جای استخوان خالی را پر می کند، همچنین به بهبود رشد استخوان در جایش نیز کمک می کند. در صورتی که موفقیت آمیز باشد، می تواند از لحاظ طول و عرضی استخوان فک را بازیابی کند.