جرمگیری دندان

کلینیک دندانپزشکی خوب غرب تهران ، متخصص ایمپلنت غرب تهران ، درمانگاه دندانپزشکی غرب تهران ، متخصص ارتودنسی غرب تهران   به طور کلی دو نوع جرم گیری دندان وجود دارد اول جرم گیری دستی که در این شیوه دندانپزشک با یک ابزار و به صورت دستی اقدام به جرم زدایی می کند. این شیوه برای همه افراد مناسب نیست و تنها افرادی که جرم کمی بر روی دندانشان دارند می توانند نیاز خود را از طریق این روش برآورده کنند . به این سبک جرم گیری سطحی نیز گفته می شود . نوع دوم جرم گیری توسط دستگاه می باشد . در این نوع که از ابزارهای التراسونیک استفاده می شد . پزشک با یک اسپری آب و دستگاه تمامی جرم ها را به صورت تک به تک خواهد گرفت . در این روش دستگاه با ایجاد ضربات کوچک و مداوم جرم ها را می زداید و پس از استفاده مداوم از آب به وسیله اسپری آب سرد جرم های دهان را پاک و دستگاه را خنک می کند .
   اگر شما هم از جمله کسانی هستید که استفاده از مورد دوم شامل حالتان می شود و قصد تحقیق در این زمینه را دارید باید بدانید که این روش به هیچ وجه درد ندارد چون در طی فرآیند جرم گیری دندان قرار نیست لایه ای از روی سطح دندان شما برداشته شود . به طور کلی عمل جرم زدایی اصلا درد ندارد ولی بعد از آن نباید بلافاصله آب سرد و یا آب داغ و چای خورد .

   مسواک زدن عادی و نخ دندان کشیدن بخش مهمی از پروسه رعایت بهداشت دهان و دندان است . مراجعه به دندانپزشک برای جرم گیری نیز می تواند به حفظ بهتر دندان و لثه و استحکام آنها ، پیشگیری از پوسیدگی دندان ، بیماری لثه و بسیاری از دیگر عوارض کمک کند . اگرچه جرم گیری روشی رایج است ، اما ممکن است هنوز در این مورد از خود بپرسید : عوارض جانبی جرم گیری دندان چقدر است ؟

   از آنجا که افراد در مورد جرم گیری دندان اطلاعات کافی ندارند بسیار طبیعی است که نظریات اشتباه و شایعه ها را در این زمینه باور کنند . یکی از این شایعه ها این است که با انجام عمل جرم گیری بر روی دندان ها آنها لق خواهند شد .  این باور کاملا غلط است زیرا با انجام این عمل به هیچ عنوان دندان لق نمی شود . پس از آن که جرم بر روی دندان می نشیند ، اسیدی که از جرم ها به وجود می آید سبب می شود تا بخشی از قسمت های دندان نابود شود و بنابراین دندان لق به نظر بیاید . اما فرد بیمار متوجه این موضوع نخواهد شد و علت آن هم این است که حجم جرم ها به اندازه ایست که دور دندان را احاطه می کند و فرد اصلا حس نمی  کند که بخشی از دندانش را از دست داده ، ولی پس از آنکه جرم گیری دندان کاملا انجام شد ، جرم ها از بین می روند و اکنون دیگر جرمی وجود ندارد که فضای از دست رفته میان لثه و دندان را پر کند . بنابراین بسیاری این تصور را دارند که جرم گیری دندان ها را لق می کند. این نظر اصلا صحت ندارد و هیچ توجیه علمی برای آن وجود ندارد .