دندان ایمپلنت شده را می توان بریج کرد؟
1397/06/01شرایط لازم برای ایمپلنت دندان
1397/06/09اگر ایمپلنت دندان انجام داده اید و کمی با آن مشکل دارید، باید سریعا ترتیب یک ملاقات با متخصص ایمپلنت غرب تهران را داده و مراجعه کنید. سریعا باید ایمپلنت دندان تان معاینه شده و سعی کنید خوددرمانی در این مورد انجام ندهید. با این کار فقط تحریک و چالش های دندانپزشکی بیشتری ایجاد خواهید کرد. زمان معاینه ایمپلنت دندان هم، متخصص ایمپلنت به شما خواهد گفت که نیاز به ترمیم ایمپلنت دارید یا خیر؛ همچنین بهترین روش برای شما چیست.
مشکلات ایمپلنت دندان چقدر شایع هستند؟
در واقع چنین چیزی غیر ممکن است و خیلی به ندرت رخ می دهد. یکی از دلایلی که ایمپلنت دندان خیلی توصیه می شود، به خاطر درصد موفقیت بالای آن می باشد. بسته به متخصص ایمپلنتی که قرار است نزد او مراجعه کنید، این نرخ موفقیت می تواند به 99درصد برسد.
چه نوع مشکلاتی ممکن است برای ایمپلنت دندان پیش بیاید؟
در صورت وجود مشکلی در ایمپلنت دندان، معمولا شل شدن یا ترک خوردن و افتادن روکش آن دیده شده است.
چرا ایمپلنت دندان شل می شود؟
اگر ایمپلنت های دندانی شل شوند، ممکن است osseointegration هیچ وقت به طور کامل شکل نگیرد. منظور از این پروسه، همان تیتانیوم ایمپلنت می باشد که به استخوان فک متصل می شود. این استخوان در طی چند ماه اطراف ایمپلنت را می گیرد و جای ایمپلنت را همانند یک دندان طبیعی محکم حفظ می کند. اگر این پروسه به طور کامل صورت نگیرد، ایمپلنت احتمالا در آینده شل می شود. علاوه بر این، پایداری ایمپلنت بستگی به باقی ماندن استحکام و تراکم استخوان فک دارد. اگر بیماری لثه یا عفونتی رخ دهد که منجر به وضعیت استخوان را بدتر می کند، احتمال این هست که ایمپلنت شل شود و به مشکل بربخورد.
در صورت مشاهده هرگونه علائمی از جمله قرمزی، تورم و خونریزی لثه ها حتما با دندانپزشک خود تماس بگیرید. علاوه بر این، در صورتی که دندان دردتان بیشتر شد، باید حتما ترتیب یک ملاقات در مطب دندانپزشک را بدهید. چنین کاری می تواند از پیشرفت عفونتی که تاثیر منفی روی استخوان فک دارد، جلوگیری کند.
اگر ایمپلنت شل شد، چه باید کرد؟
با متخصص ایمپلنت غرب تهران تماس بگیرید. ایمپلنت خودش به تنهایی سرجایش محکم نمی شود، حتی مشکلش هم خود به خود حل نمی شود. اگر خوددرمانی کنید، فقط استخوان فک را از بین برده اید.
ایمپلنت دندان چه ترمیم هایی را شامل می شود؟
این بستگی به این دارد که کدام بخش از ایمپلنت قرار است ترمیم شود. اگر قسمت روکش دندان آسیب دیده باشد یا ترک خورده باشد، باید یا جایگزین شود یا بدون نیاز به دست زدن به تیتانیوم پست، ترمیم شود. بعد از معاینه ای که از دندان ایمپلنت شده تان می شود، در صورتی که دندان افتاده باشد، باید آن را به همراه داشته باشید. در غیر این صورت، متخصص ایمپلنت آن را معاینه می کند و امکان یا عدم امکان ترمیم روکش آن را به بیمار می گوید. اگر روکش نیاز به جایگزینی داشت، آزمایشگاه دندانپزشکی یک مدل جدید از آن با دقت می سازد تا به اباتمنتی که امنیت ایمپلنت را تضمین می کند، وصل شود.
اگر ایمپلنت واقعی شما به مشکل بسیار بزرگی برخورده باشد، تقریبا 4 مرحله ای طول می کشد که این پروسه دوباره انجام شود. در اولین گام، ایمپلنت با دقت برداشته می شود که معمولا نیاز به جراحی هم دارد. سپس بسته به شرایط استخوان فک، پیوند استخوان احتمالا نیاز می باشد. اگر ایمپلنت به خاطر عدم تراکم شل شده باشد، عدم اصلاح چنین مشکلی می تواند جایگزینی ایمپلنت را غیر ممکن سازد. همچنین نیاز به بهبودی در پی این پروسه می باشد که باید قبل از جایگیری ایمپلنت جدید صورت گیرد.
چطور می توان ایمپلنت شکسته را درمان کرد؟
اگر بخشی از سطح ایمپلنت شکسته باشد، توسط متخصص معاینه می شود. سپس در صورت نیاز به ترمیم از مواد باندینگ استفاده می شود یا اینکه روکش به طور کلی عوض می شود.
آیا می توان ایمپلنت شل را جایگزین کرد؟
پاسخ بله است، در صورتی که ایمپلنت واقعی شل شود، معمولا نیاز به برداشته شدن دارد. سپس بعد از انجام پاکسازی این ناحیه، پیوند استخوان انجام می شود. زمانی که بهبود پیدا کرد، یک ایمپلنت جدید جایگزین می شود.
فرآیند جایگزینی به چه صورت می باشد؟
احتمال زیادی خواهد بود که بیمار تحت جراحی قرار گیرد تا ایمپلنت برداشته شود، سپس این ناحیه پاکسازی شده پیود استخوان فک صورت گیرد. این کار تحت بیحسی موضعی انجام می شود که بیمار هیچ کدام از مراحل انجام شده را حس نمی کند. با این وجود، دوری بهبودی بیمار ممکن است خیلی شبیه به زمانی باشد که اولین بار ایمپلنت انجام داده بود. به این معنا که احتمالا درد، تورم یا ناراحتی سراغ بیمار خواهد آمد. برای حل چنین مساله ای، باید 15 دقیقه ای یک کمپرس یخ روی صورت قرار داد، یا اینکه مسکن مصرف کرد. همچنین تا چند روزی باید غذای سرد و نرم خورد. اگر هم پیوند استخوان انجام شد، باز باید دقت کرد که زیاد به محلی که تحت درمان بوده، فشار نیاورده و غذا را آرام آرام خورد. بعد از مدتی بیمار دوباره به حالت عادی و روزمره اش برمی گردد. فقط یک چیزی که باید به یاد داشت، اینکه در صورت انجام پیوند استخوان، باید 6 تا 9 ماه صبر کرد تا پیوند کامل صورت گیرد. در نتیجه می توان ایمپلنت را جایگزین کرد.