تفاوت بلیچینگ با جرم گیری دندان
1402/10/12روش های انجام پیوند لثه
1402/12/12فرق درمان ریشه دندان با عصب کشی :
مطمئنا بخاطر فرآیندی که در مراحل درمان ریشه اتفاق می افتد، این سوال در ذهن شما ایجاد می گردد که تفاوت درمان ریشه دندان با عصب کشی در چه چیزی است؟ همانطور که می دانید در حال حاضر دیگر بخاطر درد دندان آن را نمی کشند و با انجام اقداماتی محل درد که همان ریشه دندان است را درمان می کنند. این درمان شامل تخلیه پالپ و قطع عروق عصبی موجود در این ناحیه می باشد. با این کار فرآیند عصب کشی اتفاق می افتد و درد دندان از بین می رود. در واقع می توان گفت که عصب کشی جزیی از فرآیند درمان ریشه است و یکی از مرحله های حساس آن می باشد که باید به بهترین شکل ممکن و با دقت بالا انجام گیرد.
.
.
درمان ریشه دندان عفونی درمانی است که به خارج کردن ریشه آسیب دیده دندان میپردازد. اشتباها عموم به این فرآیند عصب کشی دندان میگویند. روت کانال تراپی نام دیگر درمان ریشه تخصصی دندان است. این درمان زمانی انجام میشود که به علت پوسیدگی بخشی از عصب در حال از بین رفتن است.در واقع زمانی که عفونت به پالپ و ریشه دندان می رسد نیاز به درمان آن است. فرایند درمان طی 4 مرحله انجام می شود که توسط دندانپزشک متخصص و ماهر باید صورت بگیرد. با توجه به نوع دندان و نوع عفونت مراحل درمان ریشه یا همان عصب کشی در یک تا سه جلسه به اتمام می رسد.
اولین مرحله برای عصب کشی، استفاده از بی حسی می باشد. پس از این، دندانپزشک سوراخی را در قسمت تاج دندان ایجاد کرده تا بتواند به کانال ریشه دندان دسترسی داشته باشد. پس از این که دندانپزشک توانست به قسمت کانال دسترسی داشته باشد امکان دارد آنجا را تمیز کند. پس از این که کار پاکسازی کانال دندان به صورت کامل انجام شد این قسمت با یک سری از مواد مخصوص پر می شود. این کار برای این انجام می شود تا باکتری ها، راه نفوذی به قسمت ریشه دندان نداشته باشند. زیرا اگر باکتری ها بتوانند به این قسمت نفوذ کنند می توانند سبب به وجود آمدن عفونت و همچنین درد شدید دندان ها شوند. در آخرین مرحله روکشی روی دندان قرار می گیرد تا به عنوان تاج مصنوعی دندان عمل کند.
.
.
این روکش از جنس های مختلف است که بیشتر از ترکیب پرسلاین و فلز استفاده شده و آن را رنگ سفید مانند رنگ سایر دندان ها می زنند. پس از اتمام روکش گذاری فرایند درمان ریشه یا همان عصب کشی به اتمام می رسد. ممکن است بیمار در روزهای ابتدایی بعد از این عمل احساس درد داشته باشد که می تواند طبق نظر پزشک از داروهای مسکن و همچنین آنتی بیوتیک استفاده کند.
مراقبت های بعد از درمان:
برای اینکه دندان شما بعد از عمل عصب کشی و درمان ریشه زودتر بهبود یافته و عملکرد طبیعی خود را باز یابد باید مراقبت های بعد از عمل را جدی بگیرید. بعد از عصب کشی دندان سعی کنید از جویدن و یا گاز گرفتن غذاهای سفت خودداری نمایید و روزی دو الی سه مرتبه مسواک به صورت صحیح بزنید. از خمیر دندان های حاوی فلوراید استفاده نموده و به آرامی و با لطافت و بدون آسیب رساندن به دندان و لثه مسواک بزنید. استفاده از نخ دندان نیز یکی از امور لازم و ضروری بعد از درمان ریشه دندان می باشد زیرا مانع از رسیدن دوباره مواد خارجی به لایه های زیرین و درونی دندان می شود.
باید گفت به روز بودن یکی از مهم ترین ویژگی هایی می باشد که بهترین دندانپزشکان از جمله متخصصان درمان ریشه دارند. به روز بودن سبب می شود تا پزشکان با علم روز آشنایی داشته باشند و شیوه های نوین درمان را به کار بگیرند.شما میتوانید بعد از تعیین وقت ویزیت و تماس با قسمت پذیرش کلینیک دندانپزشکی مهر پارسه همراه با عکس رادیوگرافی از دندان توسط بهترین متخصص عصب کشی در غرب تهران در محدوده آزادی معاینه شوید.